Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Badkamerspiegels online
Badkamerspiegels online

Waarmee kan je zelf je badkamer ontwerpen?

Op het internet zijn ondertussen tal van simulaties mogelijk om zelf je badkamer te ontwerpen. We hebben eens opgezocht welke mogelijkheden er zijn en geven je een overzichtje:

Het ontwerpprogramma van Van Marcke

Dit ontwerpprogramma werkt in vier fasen:

  • 0. Kies een sfeer. Je kan kiezen uit Essentials – Escapes – Traditionals – Fusions.
  • 1. Selecteer een basisvorm voor de badkamer en pas de afmetingen aan.
  • 2. Richt jouw badkamer in door uit de diverse objecten in het linker gedeelte van het scherm te kiezen.
  • 3. Nu kan je je badkamer in 3D bekijken.
  • 4. Je kan een prijsofferte voor de badkamer bekomen als je je gegevens verder aanvult.

Software downloaden vereist? Nee, ga naar het ontwerpprogramma.

 

 TIP: Verzeker jezelf van kwaliteit en een mooi resultaat en schakel een professional in! Deze heeft de nodige kennis en ervaring om jou het juiste advies te geven bij het ontwerpen van jouw badkamer. Vrijblijvend offertes op maat aanvragen kan via de offertepagina

 

De “bathroomplanner” van Facq

Met de Facq “bathroomplanner” maak je op een eenvoudige manier een voorstelling van uw toekomstige badkamer. Je kan een aantal elementen zoals bad, stortbad, wastafel … (standaard maten) op het plan plaatsen en zo uw badkamer naar keuze inrichten.
Je begint met het ingeven van de afmetingen en het plaatsen van de deuren, ramen en verwarming. Daarna kan je wastafels, badkamermeubels, toilet, douche, bad, accessoires en decoratieve elementen toevoegen.
Als je daarmee klaar bent, dan kan je de muren, tegels en vloeren kiezen. Het resultaat kan je zowel op plan als vanuit verschillende invalshoeken in een 3D-voorstelling bekijken.

Software downloaden vereist? Nee, ga naar de “bathroomplanner“.

 

Andere software om je badkamer samen te stellen

Het lijkt er dus op dat vele Belgische en Nederlandse aanbieders gebruik maken van dezelfde module als die van Van Marcke. Daarom bezorgen we nog enkele links naar andere ontwerpprogramma’s:

  • Ikea Badkamer: Door te kiezen uit standaardmodellen en aanpassingen te verrichten kan je snel een eigen ontwerpje maken. Het is heel eenvoudig in gebruik.

 

Van plan om jouw badkamer te renoveren? Vraag dan offertes aan bij verschillende vakmannen. Zo kan je makkelijk prijzen, termijnen, werkwijzes, … vergelijken. Benieuwd naar advies en een prijs voor badkamerrenovatie op maat van jouw situatie en wensen? Vrijblijvend offertes op maat aanvragen bij erkende vakmannen kan via de offertepagina.