Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Badkamerspiegels online
Badkamerspiegels online

Hoeveel kost een badkamerspiegel nu?

Badkamerspiegels komen echt in alle maten en gewichten! Ingebouwd in de kast, verlicht, op een sokkel, draaibaar, omkaderd of zonder kader, … Een duidelijke prijs op plakken gaat dus ook niet zomaar, prijzen voor badkamerspiegels kunnen makkelijk variëren van 6 euro (kleine sanitaire spiegel) tot 1.400 euro (spiegelkast met 2 deuren, verlichting en verwarming). Start eerst met na te gaan aan welk type spiegel je nood hebt, nadien kan je checken of je hiervoor het nodige budget hebt.

Schrap eventueel ‘overbodige luxe’ tot je aan een acceptabele prijs komt voor een nieuwe spiegel voor in je badkamer. Lees gerust de artikelen op deze website eens om een indruk te krijgen wat de mogelijkheden zijn van badkamerspiegel soorten. In de webshop kan je het volledige aanbod van badkamerspiegels en hun prijzen bekijken en kan je eenvoudig online bestellen.

 

Cosmeticaspiegels

Een populair item is de Primo Cosmetica Spiegel van Blomus. Deze heeft een diameter van 19 centimeter en kan je bevestigen aan de muur. De kostprijs van deze spiegel ligt rond de 90 euro.

Standaard badkamerspiegels

Een standaard badkamerspiegel kan je quasi overal vinden. De prijs start al vanaf 12 euro. Een normale, standaard badkamerspiegel is dus ideaal wanneer je van plan bent te verhuizen en toch een nieuwe spiegel nodig hebt, of als je van mening bent dat al die extra luxe opties niet nodig zijn!

 

Badkamerspiegels met verlichting

De prijzen voor badkamerspiegels met verlichting kunnen schommelen tussen 110 euro en 400 euro. De prijs is mede afhankelijk van de grootte van de spiegel, het design en de vorm.

 

Spiegelkasten

Eenvoudige spiegelkasten met 2 deuren en een drietal planken om spullen op te zetten, is niet zo duur. De goedkoopste spiegelkast in een designwinkel vonden we reeds aan 150 euro.

 

Van plan om jouw badkamer te renoveren? Vraag dan offertes aan bij verschillende vakmannen. Zo kan je makkelijk prijzen, termijnen, werkwijzes, … vergelijken. Benieuwd naar advies en een prijs voor badkamerrenovatie op maat van jouw situatie en wensen? Vrijblijvend offertes op maat aanvragen bij erkende vakmannen kan via de offertepagina.